ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αρχική || Προφίλ || Επικοινωνία

ΜΟΝΤΕΛΑ
Μεγάλη επιδαπέδια
Μεσαία επιδαπέδια
Μικρή επιτοίχια

 

Μεσαία επιδαπέδια  
ΜΟΝΤΕΛΟ 2 - ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Σταχτοθήκη εξωτερικού χώρου επιδαπέδια από 100% ανοξείδωτο ατσάλι. Ανεξάρτητη στήριξη με στρογγυλή βάση διαμέτρου 17 cm. Ιδανική για εισόδους κτηρίων και κοινόχρηστους χώρους καπνίσματος.

Μια πρακτική και πολύ κομψή σταχτοθήκη εξωτερικού χώρου που μπορεί να σταθεροποιηθεί με ασφάλεια στο έδαφος ή σε άλλη επίπεδη επιφάνεια.

Κατασκευασμένη από 100% ανοξείδωτο ατσάλι (inox) ανθεκτικό στην σκουριά και με υψηλής αισθητικής φινίρισμα (μισό ματ - μισό καθρέφτης).

Σπαστή με κλειδί και βίδες για σταθερή τοποθέτηση

Διαστάσεις: Διάμετρος εξωτερικού κυλίνδρου 8 cm. Ύψος 92 cm. Διάμετρος βάσης 17 cm.  Διάμετρος εσωτερικού κυλίνδρου 5,5 cm.
Βάρος: 5.5 Kg.
Χωρητικότητα 5.5 lit. / τουλάχιστο 500-600 αποτσίγαρα.

 

H σταχτοθήκη είναι σπαστή. Αποτελείται από 2 σωλήνες. Ο κάτω σωλήνας με την ενσωματωμένη βάση που εφαρμόζει (βιδώνεται) στο έδαφος. Ο επάνω σωλήνας που αποτελεί την κυρίως σταχτοθήκη εφαρμόζει εσωτερικά στον κάτω σωλήνα και σταθεροποιείται με την βοήθεια κλειδαριάς.

 

Το στεγανό διαμέρισμα του επάνω σωλήνα σβήνει τελείως τα αποτσίγαρα, ενώ η ενσωματωμένη κλειδαριά παρέχει πρόσθετη ασφάλεια. Εύκολη τοποθέτηση και σταθεροποίηση με τρεις βίδες στη βάση (οι βίδες και το κλειδί περιλαμβάνονται στην συσκευασία). 

Οι στάχτες και τα αποτσίγαρα αποθηκεύονται σε μέρος που δεν είναι ορατό με το μάτι και παραμένουν στεγνά και έτσι αφαιρούνται χωρίς δυσκολία στην αποκομιδή. 

Ο επάνω κύλινδρος δεν έχει άνοιγμα στη κορυφή, αλλά έχει μικρό άνοιγμα στο πλάι ύψους 2 cm και μήκους 4  cm. Το περιορισμένο μέγεθος της τρύπας σχεδιάστηκε έτσι για να αποτρέπει την ρίψη άλλων σκουπιδιών στην σταχτοθήκη εκτός από αποτσίγαρα. 

 

ΕΥΚΟΛΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ - Ο κλειδωμένος επάνω κύλινδρος αφαιρείται και αδειάζει ανοίγοντας το κλείστρο από το καπάκι που βρίσκεται στον πάτο του. Δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας!   

 

 Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας© 2010  Cinderellabins.gr  -  All Rights Reserved.   Design by Valentine floral creations   Development by Imathia1.gr