ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αρχική || Προφίλ || Επικοινωνία

ΜΟΝΤΕΛΑ
Μεγάλη επιδαπέδια
Μεσαία επιδαπέδια
Μικρή επιτοίχια

 

Μεγάλη επιδαπέδια  
ΜΟΝΤΕΛΟ 1 - ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Σταχτοθήκη εξωτερικού χώρου επιδαπέδια από 100% αλουμίνιο. Ανεξάρτητη στήριξη με στρογγυλή βάση διαμέτρου 30 cm. Ιδανική για εισόδους κτηρίων και κοινόχρηστους χώρους καπνίσματος.

Μια πρακτική και κομψή σταχτοθήκη εξωτερικού χώρου που μπορεί να σταθεροποιηθεί με ασφάλεια στο έδαφος ή σε άλλη επίπεδη επιφάνεια.

Κατασκευασμένη από 100% αλουμίνιο ανθεκτικό στην σκουριά και με σατινέ υψηλής αισθητικής αλουμινένιο φινίρισμα.

Διαστάσεις: Διάμετρος εξωτερικού κυλίνδρου 15 cm. Ύψος 90 cm. Διάμετρος βάσης 30 cm.  Διάμετρος εσωτερικού κυλίνδρου 9,5 cm.
Βάρος: 5.5 Kg.
Χωρητικότητα 5.5 lit. / τουλάχιστο 1000-1200 αποτσίγαρα.

Το στεγανό διαμέρισμα του εσωτερικού σωλήνα σβήνει τελείως τα αποτσίγαρα. Με ενσωματωμένη κλειδαριά για πρόσθετη ασφάλεια. Εύκολη τοποθέτηση και σταθεροποίηση με τρεις βίδες στη βάση, (οι βίδες δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία). 

Οι στάχτες και τα αποτσίγαρα αποθηκεύονται σε μέρος που δεν είναι ορατό με το μάτι και παραμένουν στεγνά και έτσι αφαιρούνται χωρίς δυσκολία στην αποκομιδή. 

 

 Το επάνω κάλυμμα έχει σχήμα χωνιού και καταλήγει σε τρύπα με διάμετρο μικρότερη από 2 cm. H περιορισμένη διάμετρος της τρύπας σχεδιάστηκε έτσι για να αποτρέπει την ρίψη άλλων σκουπιδιών στην σταχτοθήκη εκτός από αποτσίγαρα. 

ΕΥΚΟΛΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ - Ο κλειδωμένος εσωτερικός κύλινδρος αφαιρείται και αδειάζει ανοίγοντας το κλείστρο από το καπάκι που βρίσκεται στον πάτο του εσωτερικού κυλίνδρου. Δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας!   

 

 Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας© 2010  Cinderellabins.gr  -  All Rights Reserved.   Design by Valentine floral creations   Development by Imathia1.gr